Mededeling van het bestuur: “Daar de activiteiten in het kader van het winterprogramma “Wie ben ik?” van de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen/Noordoostpolder als culturele activiteiten aangemerkt worden, is het bestuur volgens de wet verplicht om bij binnenkomst de QR-code te controleren. Hopelijk heeft u hier begrip voor. Het is zowel voor uw, als voor onze veiligheid.”

Zoals u kunt lezen, hebben we het over de activiteiten. Onze diensten zijn vrij van de QR-code en kunnen dus, vanwege andere regels en richtlijnen rondom corona, wél zonder QR-code bezocht worden!

Zoals alle jaren, presenteren we ook voor het seizoen 2021-2022 weer een eigentijds programma.

Het thema van dit jaar is ‘Wie ben ik’. Onze activiteiten hebben allemaal te maken met dit onderwerp. Tenslotte is het leven één grote zoektocht naar de zin van ons bestaan.

Ons boekje als PDF raadplegen? Dan kan via deze link. Het boekje in de papieren editie raadplegen, kan ook. Informeer ernaar wanneer je ons bezoekt. We hebben voldoende exemplaren laten drukken en geven je er graag een (of meerdere om uit te delen) mee!