Welkom bij Vrijzinnig Kampen-Noordoost Polder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en/of als lid

Laatste update

Mededeling i.v.m. lockdown

Nu de lockdown is verlengd, heeft het bestuur besloten om de komende activiteiten (tot en met 9 februari 2021) niet door te laten gaan. Wel zullen we ons dienstrooster blijven volgen, maar anders dan voorheen zal hier geen publiek bij aanwezig zijn. De diensten worden via livestream getoond en zijn te volgen via Vereniging van Vrijzinnigen te Kampen-Noordoostpolder - Kerkdienstgemist.nl. (Klik op de titel van dit bericht en je vindt de link naar de site!)

Podcast Anneke

Om in deze vreemde tijden toch in contact te blijven met elkaar, heeft Anneke van der Velde, onze voorganger, ook deze keer weer een podcast gemaakt. Geniet van haar inspirerende verhaal. (Klik op de titel van dit bericht en je vindt de link naar de podcast!)

Vieringen

Datum/Tijd Evenement
24/01/2021
10:15 - 11:30
Livestream met Anneke van der Velde
Levensbron, Kampen
07/02/2021
10:15 - 11:30
Livestream met Mw. E. de Lange
Levensbron, Kampen

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
25/01/2021
19:30 - 21:00
Afgelast: De Zaligsprekingen
Levensbron, Kampen
01/02/2021
19:30 - 21:00
Afgelast: Gespreksgroep levensvragen

Wie zijn wij en wat beweegt ons?

Wij, Vrijzinnigen, hebben een open, kritische, tolerante en vrije houding naar de samenleving, haar ontstaan en de toekomst. Een houding waarin wij proberen betrokken en bewust te leven en te zoeken naar de persoonlijke beleving van de zin van het bestaan. We gaan het gesprek aan tussen jong en oud, binnen eigen kring en met buitenstaanders, tussen christenen en andersdenkenden.

Wij zijn benieuwd en geïnteresseerd naar het levensverhaal van de ander, van u. Dat moet de basis zijn voor een gedachtenuitwisseling over ieders individuele levenspad en de steun die we elkaar kunnen geven op de zoektocht. Het betekent vooral dat we proberen goed te leven samen met onze medemens in een steeds veranderende samenleving. Meer weten?

Jaarprogramma

Open ons seizoenprogramma 2020-2021 (PDF)

Nieuws van de VvV

Open de nieuwsbrief van december 2020 (PDF)

Podcasts Anneke van der Velde

Ineens was daar corona en lag het openbare leven stil. Lange tijd konden we geen kerkdiensten en activiteiten meer laten plaatsvinden. Daarom besloot onze voorganger, Anneke van der Velde, om podcasts te maken. Zodat een ieder, ter inspiratie en zingeving, toch naar haar kon luisteren. 

Pinksterdienst 2020

Paasdienst 2020