HELAAS GAAT DEZE DIENST NIET DOOR. ANNEKE HEEFT WEGENS ZIEKTE MOETEN AFZEGGEN. ER ZAL DUS OOK GEEN LIVESTREAM ZIJN! ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK…

Op zondag 20 februari wordt deze dienst gehouden in Levensbron te Kampen. De aanvang is om 10.15 uur. Anneke v.d. Velde gaat voor. Vanzelfsprekend zullen we bij de dienst onverminderd de RIVM-richtlijnen hanteren, zoals die tot 25 februari gelden. Dit betekent, dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom wordt u verzocht zich vóór zondag 20 februari aan te melden. Dit kan per email: secr.vvvkampen.nop@gmail.com. De plaatsen worden in volgorde van aanmelden toegekend, totdat de maximaal aanvaardbare bezetting is bereikt.

De liederen zullen onder begeleiding van onze organist door een koortje, bestaande uit enkele leden, gezongen worden. Maar er mag ook ingetogen worden meegezongen. Bij het betreden en verlaten van Levensbron wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd. De opstelling van de stoelen met tussenruimten van 1.50 meter wordt gerespecteerd.

Indien u niet bij de dienst aanwezig kunt zijn, dan is deze live te volgen of later terug te zien via “kerkdienst gemist”.

Korenmaat
Zondag gaat het over ‘je licht niet onder de korenmaat zetten’.. Een raadselachtige tekstgedeelte van Lucas. Wat bedoelt hij met dat licht? En hoe resoneert dat bij mensen van deze tijd? We lezen ook een citaat van Dag Hammerskjold, voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, over ‘ja’ zeggen tegen het leven.

Het koor zingt liederen, we luisteren naar het orgel, en – hopelijk voor de laatste keer – opgave verplicht!

Download hier de liturgie

Datum/Tijd: 20/02/2022 | 10:15 - 11:15 uur

Locatie: Levensbron