Literatuurkring biedt mooie nieuwe inzichten

De literatuurkring bestaat uit een aantal enthousiaste lezers. We komen dit seizoen vijf keer bij elkaar, altijd op een maandagavond, en telkens wordt er door een van de deelnemers een boek voorgesteld dat  voor de volgende bijeenkomst wordt gelezen.

Degene die het boek heeft voorgesteld, is ook degene die het inleidt. Dat betekent dat na de inleiding ieder zijn of haar mening over, of ervaring met, het boek deelt. Dit leidt elke keer tot verrassingen, omdat anderen iets zien in een boek wat jij er niet in hebt gezien. Zo ontstaan er keer op keer levendige discussies.

Spotvogel en polder
Afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld gelezen: ‘Spaar de Spotvogel’ van Harper Lee, ‘’t Hooge Nest’ van Roxane van Iperen en ‘Mijn Ontelbaren Identiteiten’ van Sinan Cankaya.

Komend seizoen beginnen we op maandag 19 september om 19.30 uur  in Levensbron met ‘Hoe het stil werd in de polder’ van Baukelien Koopmans-van der Werff.

Heb je zin om mee te lezen, of om eens te komen kijken hoe zo’n avond verloopt? Wees welkom. Voor informatie kun je bellen met Klazien Wierbos: 06-29.39.88.44.

De Literatuurkring vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur op 19 september, 14 november, 9 januari, 27 februari en 24 april in Levensbron.

 

 

Datum/Tijd: 09/01/2023 | 19:30 - 21:00 uur

Locatie: Levensbron