Beste mensen,

Op zondag 25 april wordt deze dienst gehouden in de St. Annakapel te Kampen. De aanvang is om 10.15 uur. Anneke van der Velde gaat voor. Anneke: “Het is dan ‘zondag jubilate’, de derde zondag na Pasen. Een ‘jubel-zondag’, maar tegelijkertijd gaat het over verdriet. Hoe kunnen vreugde en verdriet samengaan? We lezen de tekst uit Johannes, waarin Jezus daarover spreekt tegen zijn leerlingen. Maar ook een gedeelte uit het Bijbelboek Esther, waarin wordt opgeroepen om feest te vieren.”

Vanzelfsprekend zullen we bij de dienst onverminderd de RIVM-richtlijnen hanteren. Dit betekent dat er niet wordt gezongen. De liederen zullen onder begeleiding van onze organist door een koortje, bestaande uit enkele leden, gezongen worden. Bij het betreden en verlaten van de kapel wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd. De opstelling van de stoelen met tussenruimten van 1.50 meter wordt gerespecteerd.

Dit betekent, dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom wordt u verzocht zich vóór zondag 25 april aan te melden. Dit kan per email: secr.vvvkampen.nop@gmail.com. De plaatsen worden in volgorde van aanmelden toegekend, totdat de maximaal aanvaardbare bezetting is bereikt.

Indien u niet bij de dienst aanwezig kunt zijn, dan is deze live te volgen of later terug te zien via youtube (klik hier).

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Datum/Tijd: 25/04/2021 | 10:15 - 11:30 uur

Locatie: Sint Annakapel