Zondag 17 oktober a.s. zullen we weer een ‘Zondag Anders’- dienst vieren. Het onderwerp van deze dienst is ‘Herfst’. Het belooft een zeer rijke bijeenkomst te worden met heel veel bijdragen! De dienst wordt op de gebruikelijke manier gestreamd via het youtubekanaal van de Sint Annakapel.

Deze keer geen liturgie in de bijlage (vanwege privacy). Als mensen de liturgie willen, kunnen ze Anneke een mailtje sturen: veld5834@planet.nl.

Wat is Zondag Anders?
Het concept ‘Zondag Anders’ houdt in dat er bezinning en viering plaatsvindt buiten de grenzen van één expliciete levens- of geloofsovertuiging, en volgens een wat ‘vrijere’ liturgie dan we gewend zijn.

Teksten uit verschillende levensbeschouwingen kunnen aan bod komen. De eigen ervaring staat centraal. Er kan muziek tengehore gebracht worden, of liederen gezongen worden, die niet gebruikelijk zijn in een reguliere kerkdienst. Daarbij is de individuele input van de gemeente van groot belang. ‘En we hebben deze keer erg veel bijdragen’, vertelt Anneke enthousiast.

Herfst
Het thema op 17 oktober is ‘Herfst’. Denkt u aan oogst, kleurenrijkdom, transformatie, loslaten, melancholie, verborgen nieuw begin, etc. Een ieder is van harte welkom!

Datum/Tijd: 17/10/2021 | 10:15 - 11:30 uur

Locatie: Sint Annakapel