Op zondag 21 november (gedachteniszondag) gaat Anneke van der Velde voor in de St. Annakapel te Kampen. En op zondag 28 november (1 ste Advent) gaat Anneke van der Velde eveneens voor, maar dan in Levensbron. Zoals gebruikelijk starten de diensten om 10.15 uur.

Gezien de toename van het aantal besmettingen en de uitkomst van de persconferentie van dinsdag 2 november heeft het dagelijks bestuur van de vereniging tot het volgende besloten:

– Er wordt niet gezongen. De liederen zullen onder begeleiding van onze organist door een koortje, bestaande uit enkele leden, gezongen worden.

– En na afloop zal er, hoe jammer dat ook is, geen koffie worden geserveerd.

– De opstelling van de stoelen met tussenruimten van 1.50 meter wordt weer ingevoerd. Dit betekent, dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom wordt u verzocht zich voor beide vieringen in Levensbron aan te melden. Dit kan per email: secr.vvvkampen.nop@gmail.com.

Indien u niet bij de diensten aanwezig kunt zijn, dan is deze live te volgen of later terug te zien via youtube (St. Annakapel) of Kerkdienst Gemist (Levensbron).
Met vriendelijke groet,
Het bestuur