Nu de coronamaatregelen vanaf a.s. woensdag 1 juli versoepeld worden, krijgen we gelukkig weer de mogelijkheid  om onze reguliere diensten in Levensbron te houden. Vanzelfsprekend zullen we daarbij de RIVM-richtlijnen hanteren. Aanstaande zondag 5 juli zal mw. Marianne Visch-de Bruin, predikant te Vaassen, voorgaan in Levensbron. De dienst begint om 10.15 uur en er is geen koffie.

Er wordt niet gezongen. Henk van Marle zorgt voor de muziek en er kan worden mee geneuried. De opstelling van de stoelen met tussenruimten van 1.50 meter wordt gerespecteerd. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom wordt u verzocht zich vóór zondag 5 juli aan te melden. Dit kan telefonisch (tel. 06-27325123) of per email: secr.vvvkampen.nop@gmail.com. De plaatsen worden in volgorde van aanmelden toegekend, totdat de maximaal aanvaardbare bezetting is bereikt.

Geprobeerd wordt om de dienst via kerk-TV (kerkdienstgemist.nl) te streamen. De dienst is via deze site ook later terug te zien. Succes is niet gegarandeerd, omdat deze streamdienst momenteel geregeld overbelast is.