Tijdens de landelijke ‘Week tegen Eenzaamheid’ wordt van donderdag 21 september tot en met zondag 1 oktober 2017 ook het zogenoemde “Kom erbij” georganiseerd. In de Stadskazerne in Kampen wordt het festival op luisterrijke wijze geopend. Wilt u zelf graag uw sociale netwerk uitbreiden? Kom dan beslist langs. Kent u anderen die naar buiten zouden moeten komen en meer contacten zouden moeten leggen? Attendeer hen op ‘Kom erbij’; of beter nog: kom samen langs en ontdek wat de verschillende organisaties u te bieden hebben!

Mensen met een klein sociaal netwerk kunnen tijdens “Kom erbij” in 2017 andere mensen ontmoeten en deelnemen aan activiteiten bij een grote verscheidenheid aan organisaties en burgers.

Stadskazerne
De Verrekijkers zijn donderdag 21 september, samen met diverse maatschappelijke organisaties, van 14.00 tot 17.00 uur met een informatiestand in de Stadskazerne in Kampen te vinden, waar de aftrap voor het festival plaatsvindt. ‘De Verrekijkers’ is de naam voor het samenwerkingsverband tussen de Evangelisch Lutherse Gemeente (Kampen) en de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder. Deze samenwerking krijgt ieder jaar meer vorm en inhoud en komt tot uiting in het gezamenlijke programma voor mensen met belangstelling voor verdieping. Muziek, beeldende kunst, meditatie, filosofie, boekbesprekingen, diverse lezingen en ‘de Bijbel in twee jaar’, met als hoogtepunten dit jaar een TOP-2000 viering en de ‘Passion editie Kampen’. Doel is om een ieder de gelegenheid te geven verdieping en verbreding te zoeken en te vinden op zijn/haar eigen wijze. Jannes Bosker is er namens de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Nooroostpolder, Cathien Steen namens de Evangelisch Lutherse Gemeente in Kampen. Ook staan de deuren van de beide kerkgebouwen deze week open voor iedereen.