Zondag 4 april vindt de VvV paasdienst plaats in de Sint Annakapel te Kampen. De aanvang is om 10.15 uur. Anneke van der Velde gaat voor. Er is beperkt plaats voor wie erbij wil zijn. Reserveer snel uw plekje. Live meekijken kan ook!

Vanzelfsprekend zullen we bij de dienst onverminderd de RIVM-richtlijnen hanteren. Er wordt niet gezongen. De liederen zullen onder begeleiding van onze organist door een koortje, bestaande uit enkele leden, gezongen worden.
Bij het betreden en verlaten van de kapel wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd. De opstelling van de stoelen met tussenruimten van 1.50 meter wordt gerespecteerd.

Dit betekent, dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Daarom wordt u verzocht zich vóór zondag 4 april aan te melden. Dit kan per email: secr.vvvkampen.nop@gmail.com.

Download hier de liturgie van deze Paasdienst.

De plaatsen worden in volgorde van aanmelden toegekend, totdat de maximaal aanvaardbare bezetting is bereikt. Indien u niet bij de dienst aanwezig kunt zijn, dan is deze live te volgen of later terug te zien via YouTube (klik hier).