Voor morgenavond – woensdag de 28ste – stond de zogeheten ‘Passion Light’ gepland. Het lag in de bedoeling dat mensen konden aangeven welke muziek ze passend zouden vinden om het lijdensverhaal van Jezus uit te drukken. De organisatie van deze ‘Passion Light’ heeft echter niet of nauwelijks reactie gehad op de uitnodiging van mogelijke deelnemers en gasten en heeft daarom besloten het evenement geen doorgang te laten vinden.

We hopen met dit bericht zoveel mogelijk mensen te bereiken. Kent u mensen waarvan u weet dat ze zich niet opgegeven hebben, maar wel van plan waren te gaan, wilt u dan deze boodschap aan hen overbrengen?

De organisatie van de ‘Passion Light’ was in handen van de Verrekijkers. ‘De Verrekijkers’ is de naam voor het samenwerkingsverband tussen de Evangelisch-Lutherse Gemeente (Kampen) en de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder.

We verontschuldigen ons voor het moeten nemen van dit besluit, maar de organisatie ziet geen andere keus dan om – bij gebrek aan belangstelling – een dergelijk evenement te annuleren.

Namens de Verrekijkers,
Rinus van Warven