KAMPEN – Na twee avonden is het duidelijk: het boek Leegte achter de dingen; mijn zoektocht naar een betekenisvol leven, van Claartje Kruijff biedt volop stof om over te praten. Zeker vijftien deelnemers, in wisselende samenstelling, praten mee over hun visie op het leven en ‘de zin’ ervan. Wil jij er ook bij zijn? Dat kan. Dinsdag 23 januari vindt er in Levensbron aan de Vloeddijk weer een bijzondere avond over het leven in al haar facetten plaats.

De avond wordt georganiseerd door de Verrekijkers, het samenwerkingsverband tussen de Vrijzinnigen en de Lutheranen in Kampen. De avond wordt geleid door voorganger Anneke ter Velde en is toegankelijk voor een ieder die nadenkt over de zin van het leven en die zoekt naar een stukje verdieping. Je hoeft zeker niet dezelfde geloofsovertuiging te hebben om erbij te kunnen zijn.

Geluk
In Leegte achter de dingen behandelt Kruijff grote en kleine levensvragen over ‘zin en zijn’, waarmee zij in haar eigen leven en in haar werk te maken krijgt. Ze neemt de lezer mee op haar zoektocht naar geluk, betekenis en, bovenal, naar een handleiding om te leven. Op een open en kwetsbare manier doet Kruijff verslag van haar poging betekenis te vinden in het leven en laat ze je nadenken over wat je nu echt belangrijk vindt, in je relaties, in je werk en in het grotere geheel. Ook helpt ze je op weg in al die levensmomenten van vreugde en verdriet. De nog resterende geplande data zijn: 23 januari en 6 maart. Tijd: van 20.00 uur tot 21.30 uur, in ‘Levensbron’, Vloeddijk. De kosten voor een avond bedraagt 2,50 euro. Opgeven kan via de mail: veld5834@planet.nl.