Heb je zin om samen met anderen creatief bezig te zijn onder het genot van een kop koffie? Ik nodig je van harte uit om je eigen  “werk” mee te nemen of om samen een lappendeken te maken. In de kerstvakantie deed ik mee aan het naaien van een vluchtelingen quilt (lappendeken) voor Oekraïne. Ik deel graag alle ins- en outs met jullie en er komen twee ervaren Quilt-maaksters. Vanaf 09.45 uur is de inloop en staat de koffie klaar! Ik zorg aan het eind voor een soepje, graag je eigen broodje meenemen!

Het is aan de Vloeddijk 62 in het pand van de Vereniging van Vrijzinnigen. Wanneer er belangstelling voor is en het goed bevalt, organiseer ik het nog eens! Dus kun je deze keer niet, niet getreurd, laat je belangstelling aan me weten.

Voor katoenen overhemden, lapjes en dekbedhoezen houd ik me aanbevolen. Heb ook al het nodige ontvangen waar ik erg blij mee ben.

Een bijdrage in de kosten voor koffie & verwarming mag je doen in een mandje bij de koffie (of op rekeningnr. NL43 ABNA 0597 3060 95 Vereniging van Vrijzinnigen o.v.v.  ̈Koffie Creatief ̈).

Wanneer je zelf scharen, kwasten o.i.d. meeneemt, zorg ervoor dat je naam erop staat! Altijd handig bij het weer mee naar huis nemen ;-). OPGEVEN voor 19 januari bij Rianne Laarman: r.laarman44@gmail.com

Hartelijke groet!
Rianne Laarman

Datum/Tijd: 20/01/2023 | 10:00 - 13:00 uur

Locatie: Levensbron