Ontmoet elkaar bij een kop koffie en een kom vegetarische soep! We  ont-¨moeten¨ elkaar in ontspannen sfeer. Rondom een gedicht, idee of gast maken we verder kennis met elkaar. Daarbij wordt jouw inbreng op prijs gesteld. In dit tweede soep-moment komen ook passies van onze leden aan bod! Graag opgeven bij r.laarman44@gmail.com voor donderdag 26 januari 15.00 uur, i.v.m. de hoeveelheid soep! Heb jij ook inbreng, geef het me door! Gasten natuurlijk welkom. Welkom van 11.00 tot 12.30 uur op de volgende vrijdagen: 27 januari, 24 februari en 21 april in Levensbron. Fijn wanneer je iets kleins meeneemt voor de lunch, om te delen. Een eigen broodje is ook prima. Weet je welkom!

Soep en ontmoet 27 januari 11.00-12.30 uur
Vrijdag 27 januari vertellen Klazien Wierbos en Corry Bouter over hun vrijwilligerswerk. Wat leuk om elkaar zo beter te leren kennen.

Corry is spreekster bij uitvaarten. Daar kunnen we ons vast iets bij voorstellen, maar wat dat precies inhoudt, daarover vertelt Corry ons graag meer.
Klazien vertelt over haar vrijwilligerswerk aan de taalschool in Kampen, hoe ze daartoe is gekomen en hoe leuk het is. Het betreft taallessen Nederlands, voornamelijk spreekvaardigheid, aan statushouders maar ook aan andere instromers in Nederland, meestal partners van Nederlanders die moeten of willen inburgeren en dat vanwege de liefde.

Fijn wanneer je weer iets kleins meeneemt om te delen bij de maaltijd! Ik zorg voor een vegetarische soep!
Tot 25 januari 11.00 uur aan de Vloeddijk!
Hartelijke groet,
Rianne Laarman

 

Datum/Tijd: 27/01/2023 | 11:00 - 12:30 uur

Locatie: Levensbron