Onze zondag Anders dienst met Anneke van der Velde. Anneke: ‘Als Vrijzinnigen willen we wat zingeving en spiritualiteit putten uit verschillende bronnen. Niet alleen de Bijbel is vindplaats van zin en betekenis, we zien muziek, literatuur, poëzie en kunst ook als belangrijke inspiratiebronnen.’

Op 29 januari is het Zondag Anders in de Levensbron. Je bent dan van harte uitgenodigd iets te laten zien of horen van wat betekenis heeft en geeft in je leven. Je kunt kunst laten zien, vertellen over een boek dat je raakt, een gedicht laten horen, muziek laten klinken…. Als het maar van belang is voor uw persoonlijke ‘zin’ in het leven. Geef je van tevoren even op bij Anneke: veld5834@planet.nl. De deadline is 24 januari, en: wie het eerst komt…..

En ook het lijf doet mee! We sluiten af -voor wie dat wil- met een dans, onder begeleiding van Conny. Zij heeft jaren lang les gegeven in internationaal dansen, en heeft de moed dat ook eens met ons te proberen. Welkom in deze bijzondere Zondag Anders dienst!

Download hier de liturgie

Datum/Tijd: 29/01/2023 | 10:15 - 11:30 uur

Locatie: Levensbron